drugsverslaving

Op vakantie gaan zit er gezien de huidige omstandigheden en alle Corona maatregelen momenteel even niet in. Gelukkig zijn we inmiddels wel uit de complete lockdown, maar het maken van reizen is nog steeds redelijk beperkt. Je kunt wel naar het buitenland afreizen momenteel. Echter, het risico dat de kleurcode van het land van bestemming tijdens je reis wordt aangepast is hoog en ook is er natuurlijk nog de kans dat je het land niet meer uitkomt of erger nog: het Corona virus oploopt en in quarantaine moet gaan. Gelukkig zijn er desondanks al deze problemen nog wel wat mogelijkheden om een vakantiegevoel te creëren. Lees snel verder in deze blogpost voor meer informatie!

België verkennen

Gelukkig is er ook in onze eigen land genoeg te beleven deze zomer. Vooral met de tropische temperaturen van dit moment is het echt geen straf om eens lekker in eigen land vakantie te vieren! Hoewel wij Belgen maar een klein landje hebben, is er genoeg te doen en te zien. Ons land heeft zoveel variatie op het gebied van natuur, steden en zelfs cultuur. Als Vlaam zal je je in Wallonië in het buitenland wanen en vice versa natuurlijk ook. Wij hebben verschillende leuke vakantietips in België voor je op een rijtje gezet:

Actieve vakantie in de Ardennen

Voor de sportievelingen is er natuurlijk één grote voor de hand liggende bestemming in België: namelijk de Ardennen. De Ardennen is een prachtig natuurgebied in het zuiden van ons land. Je vindt er veel bossen in een bergachtig landschap. Je kan hier niet alleen de hoogte opzoeken, maar ook verkoeling vinden onder de grond in één van de talloze grotten of spa bronnen die ons landje rijk is. In de Ardennen raak je dus niet snel uitgekeken! Daarnaast is het de ultieme plek voor een actieve vakantie. Denk hierbij aan mountainbiken in de bossen, wildwater kanovaren of klimmen in de rotsen.

Strandvakantie

In het westen van ons land vind je zelfs een stukje kuststrook, waar je dus ook van een heerlijke strandvakantie kunt genieten. Kies een plekje uit op één van de zandstranden en met dit weer waan je je zo in een tropisch paradijs.

Biertour en/of citytrip

Naast de natuur kun je in ons land ook voldoende grote steden bezoeken. Denk hierbij aan Brussel, Antwerpen of Gent bijvoorbeeld. Ideale steden voor een citytrip, het doen van een biertour of om lekker uit te gaan en te genieten. Naast genieten is het natuurlijk ook wel opletten geblazen. Drink met mate en pas om met het gebruiken van drugs tijdens het uitgaan. Heb je professionele hulp nodig of wil je meer informatie over een drugsverslaving? Neem dan contact op met SolutionS voor deskundige hulp en persoonlijk advies.