luxe reizen

Ik boek ieder jaar een of twee luxe reizen omdat ik dit echt nodig heb om bij te komen van mijn drukke baan. Ik vind het dan heerlijk om bijvoorbeeld een weekje naar de Malediven te gaan. Ik wil dan niks anders doen dan in een luxe resort een boekje lezen, afgewisseld met een frisse duik in de helderblauwe zee. Waar ik ook naartoe ga, Silktravel is altijd hét reisbureau waar ik boek. Zij denken hier namelijk altijd met je mee en regelen alles supernetjes.

luxe reizen

De mooiste bestemmingen

Mijn favoriete luxe reizen hebben als bestemming een mooi strand. Daarom ga ik graag naar eilanden zoals Malediven, Seychellen en Mauritius. Ik vind het gewoon iets heel magisch hebben! Als ik op vakantie ga, dan wil ik me niet druk hoeven maken over al dat geregel bij het boeken van de reis. Bij Silktravel weten ze inmiddels wat ik graag wil en als ik weer eens een vakantie boek, dan hebben ze altijd een aantal leuke aanbiedingen en bestemmingen voor me in petto. Ik vind het erg fijn dat ze alles voor me regelen: van de vlucht zelf tot aan het transport van het vliegveld naar de accommodaties op de eindbestemming. Zie jij zo’n verzorgde luxe reis ook wel zitten? Vraag dan snel een offerte aan bij Silktravel voor jouw favoriete bestemming!

luxe reizen