De schoolweken en werkenweken zijn alweer een tijdje begonnen. Het is voor iedereen weer hard zwoegen en zweten. Stiekem is het alweer tijd voor een klein beetje ontspanning. Op vakantie naar de volle zon zou natuurlijk heerlijk zijn, maar dat is misschien iets te veel van het goede. Daarom is een weekendje weg ook een fantastische optie. Lekker even een paar dagen er tussen uit, je hoofd leeg maken en nergens anders aan hoeven denken. Wat perfect is om een uitstapje naar toe te maken is Appelscha. Een prachtig plekje in het noorden van het land.

Wat hartstikke leuk is voor jou en bijvoorbeeld de kinderen is camping Appelscha. De regio Appelscha is de ideale locatie om een heerlijke korte vakantie door te brengen. Er staan tenten, caravans en grote campers met tevredenen kampeerders. Er hangt een fijne sfeer, waardoor het voor iedereen makkelijk toegankelijk is. Je kan vanuit hier ook meerdere kanten uitgaan. Je kan op pad gaan naar één van de drie noordelijke provincies van Nederland: Groningen, Friesland en Drenthe. De steden zijn vanuit hier ook makkelijk te bereiken, maximaal een uurtje van elkaar vandaan. Door de centrale ligging van het hotel en de camping is het ideaal bereikbaar.

Op de grens van Friesland en Drenthe is het bosrijke gebied van het Drents Friese Wold te vinden. Het is een natuurrijkje omgeving en zorgt voor een populaire plek. Je kan lopend of met de mountainbike een leuke tour door het Drents Friese Wold maken. Het is voor man en vrouw, maar ook voor kinderen erg leuk om te doen. Je hebt nabij ook pretparken om te bezoeken, zodat de kinderen ook weer blij en gelukkig zijn.

Op zoek naar een locatie voor een uitje met de camper? Kom naar Appelscha! Op alle campings in Appelscha zijn camperplaatsen beschikbaar. Vanaf de camperplaats in Appelscha fiets je zo het Drents Friese Wold in of wandel je richting het Fochteloërveen.