De Corona maatregelen maken het deze zomer waarschijnlijk nog lastig om een verre reis te maken. Natuurlijk zijn met de Nederlandse Kust en de Veluwe de vakantiemogelijkheden in eigen land zeker niet verkeerd. Toch is er een grote groep Nederlanders die echt naar het buitenland moeten afreizen om dat echte vakantie gevoel te krijgen. Hoor jij bij deze groep Nederlanders? Wij helpen je de ultieme vakantiebestemming te zoeken in deze rare tijden.

Vakantiebestemming Spanje

Je kunt je Instagram niet openen of je ziet wel één van je vrienden of bekenden in Spanje op vakantie. De Corona maatregelen in Spanje zijn een stuk minder heftig waardoor je in Spanje echt even aan de corona gekte kunt ontsnappen. Het land is eventueel per auto te bereiken maar met een negatieve Corona test kun je ook het vliegtuig pakken.

Vakantiebestemming België

Ben je opzoek naar een stedentrip of een actieve vakantie? Ga eens op bezoek bij onze Zuiderburen. België heeft een aantal mooie steden zoals Luik, Gent, Antwerpen en Brussel waar je zelfs tijdens Corona een leuke tijd kunt beleven. Ben je meer van de actieve vakantie dan raden we je aan om naar de Ardennen te gaan. Je kunt hier overnachten in een tent, op bezoek gaan bij de La Chouffe brouwerij of de bergen verkennen met een mountainbike.

Vakantiebestemming Frankrijk

Een live hack die veel Nederlanders inmiddels hebben gevonden is dat je binnen enkele uren met de auto in Frankrijk zit. Als je dan toch onderweg bent rijdt dan gelijk door naar Zuid Frankrijk. Zoek maar eens op ‘Vakantiehuis provence’ en zie de enorme mogelijkheden die de verschillende reis bureaus jou bieden. Leef als een God in Frankrijk met een vakantievilla met zwembad. Neem jouw familie of vriendengroep hier mee naar toe en je hebt de Corona vakantie van je leven.